Pełne życie tylko z Huel?

Dzień dobry!

od pewnego czasu myślałem i myślałem… no i jakimś trafem wpadłem na Huel! Przyznam szczerze, że chciałbym go spróbować — jednakże mam trochę pytań.

Jestem ciekaw ile, jako dwudziestojedno letni chłopak, potrzebuję, by polegać jedynie na posiłkach Huel. Czy mógłbym prosić o pomoc kogoś, kto się na tym zna i wie, jaka jest odpowiedź? Oczywiście dodatkowe informacje o mnie - 179 cm, 68 kg. Dodam jeszcze, że chciałbym przytyć — potrzebuję ok. 2500 kalorii : - )

Czy jest to w ogóle możliwe? Oczywiście zależy mi na tym, by mój organizm otrzymywał wszystko, czego potrzebuje, by móc prawidłowo funkcjonować. Czy bazując w pełni na Huel mówimy o dość znacznych kwotach? Czy może ktoś już żyje w ten sposób (i nie zależy mu na utracie masy ciała)?

Niezmiernie dziękuję za pomoc! To dla mnie bardzo ważne… może akurat wprowadzi jakieś urozmaicenie do mojego życia? Dziękuję jeszcze raz i zapraszam do rozmowy! : - )

Cześć!

Jestem Igor i jestem częścią naszego polskiego zespołu w Huel. Ola jest tymczasowo niedostępna, więc pozwól, że to ja odpowiem Ci na Twoje pytania!

Warto zacząć od tego, że dieta 100% Huel nie jest czymś co polecamy, aczkolwiek mamy Hueliganów którzy takową stosują. Przeprowadziliśmy nawet badania w tym kierunku, o których możesz przeczytać tutaj.

Przy założeniu, że potrzebujesz 2500 kcal dziennie, w miesiącu który zawiera 31 dni potrzebowałbyś 77500 kcal. Jedna torba Huel Powder v3.0 zawiera 6800 kcal, co oznacza, że w miesiącu potrzebowałbyś 11.40 toreb. Aby nie zabrakło Ci jedzenia, możemy to zaokrąglić do 12 toreb. Cena 12 toreb Huel Powder v3.0 to 1.149,00 zł w subskrypcji, co oznacza 5,63 zł za pełnowartościowy posiłek.

Skoro Twoim celem jest przyrost wagi ciała, to polecamy przeczytać nasz artykuł w którym znajdziesz informacje przydatne do osiągnięcia Twojego celu.

Jeśli będziesz miał jeszcze jakieś pytania, to pisz śmiało!

A na razie pozostaje nam tylko życzyć Ci wszystkiego dobrego i powodzenia w dążeniu do celu! :slight_smile: