UPS ma swoje access pointy, dzień przed dostaniesz sms czy chcesz go tam przekierować. Kwestia tego czy Ci po drodze do punktu
Wypij z mlekiem i dodaj sobie boost o smaku banana, to jest dopiero słodycz.
Obecnie zamówiłem sobie Berry i Matcha do obiadowych posiłków. Berry świetne, polecam, naprawdę idealnie wyważony smak przy 2 łyżkach huela, przy 3 już nie jest tak idealny.
Zarejestrowałem się tam ale przyjdzie PIN zwykłą pocztą
Ok dzięki za info
@Polopiryn nie przejdzie wersja z mlekiem, ewentualnie roślinnym. Właśnie planuję bardziej się zagłębić w temat Banana, bo drugi Huel jakiego wypiłam to była Vanilla (3 miarki + 600 ml) + cały banan zmiksowany i było genialne
Teraz testuję Vanilla (3 miarki + 600 ml) + połowa kakaowego FB.
Uprzejmie donoszę, ze kawowy Huel z całym bananem również jest świetny!
Zamówiliśmy 2 worki na pierwszy rzut i w sumie planujemy już kolejne, bo się pewnie do końca tygodnia skończą :O. Ja w sumie pierwszego i drugiego dnia wypiłam 2 Huele na spokojnie i nie mam żadnych rewolucji, także zobaczymy jak będzie za kilka dni i czy z lenistwa nie przejdę na 100% Huel Musimy zamówić ze 4 worki jeszcze i właśnie myślę nad smakami.
Czy instrukcje, książeczki itp. są w języku polskim?
Czym się różni wersja pro od zwykłej?
Instrukcje i książeczki są po angielsku.
Za to opis pro jest po polsku: https://pl.huel.com/products/huel-professional
Huel Professional przeznaczony jest dla osób, które są rutynowo poddawane testom na obecność niedozwolonych substancji - np. żołnierzy zawodowych, sportowców czy personelu ratownictwa. Huel Professional to Huel Powder, którego każda partia przechodzi oficjalne badania pod kątem obecności niedozwolonych substancji i zostaje dopuszczana w ramach programu Informed-Sport.
To bardzo słabo i niezgodne z prawem. Więc nie powinni sprzedawać tego na terenie PL.
Hmmm. Nie jestem pewna, czy sprzedają na terenie Polski. Paczka idzie z Niemiec.
Żywność na terenie UE raczej można kupić z wysyłką z innego kraju.
Natomiast jasne, polskojęzyczna nakładka na stronę może być myląca. Ale niemiecki Amazon też ma tłumaczenie na polski, to bardziej na takiej zasadzie działa.
Hej Kriss - ja wlasnie chce złożyć zamówienie więc chętnie podepnę się pod kod, pzdr600
400 ml zimnej wody, do tego 3 miarki huela, mocno wstrząsnąć. Następnie dolewasz jeszcze 200 ml wody i znowu mieszasz. To jest podstawowa receptura, ale każdemu inna proporcja pasuje, więc po prostu próbuj.
Macie jakieś przepisy na koktaile? np. jakie dodatki warto dodawać czy coś.
Wkładacie shaker do torby, jak jego szczelność? należy się obawiać?
Ja np. śniadaniowego czasami robię sobie z kawą z dodatkiem jakiegoś boosta. Problem jest tylko taki, że słodzik nie niweczy goryczki kawy więc trzeba ją lubić. (Rozpuszczalna oczywiście)
Ludzie dają owoce, mrożone również.
Też czasami mam obawy, ale na razie 1,5 miesiąca nic się nigdy nie wydarzyło.
Obecnie na tyle się przyzwyczaiłem, że Berry oraz Matcha mi wystarcza, nic nie robię więcej i nie kombinuję. Na początku używałem mleka, ale teraz stwierdzam, że nie robi mi większej różnicy chyba że z boostem bananowym.
Hueligani, jak Wasze opinie nt. bananowego proszku? Nie jest za słodki? Bo vanillia z bananowym boosterem, to była tragedia…
Właśnie czekam na dostawę i nie bardzo wiem, czego się spodziewać.
Ps. @MartaOfficialHuel czy opóźnienie w wysyłce jest w jakiś sposób spowodowane zalaniem HQ, czy to po prostu moje zezowate szczęście?
Ps2. @MartaOfficialHuel czy można dokupić/dostać samo sitko do shakera? Moje się wygięło, gdy sparzyłem shaker wrzątkiem i przepuszcza proszek tworząc spore grudki…
Pozdr,
K.
Mój banan dojdzie w poniedziałek.
No boost bananowy był tak słodki, a jeszcze z mlekiem, ale jest tak kur****** dobry… Że mógł bym na nim hodować cukrzyce, dlatego ostatecznie kupiłem matche i kakao.
Mam jednego Huelka na sprzedaż.
A gdzie jakaś opinia o bananie?
Ale super, polski temat
Ja zamówiłam w zeszłym tygodniu, reklamy na fb i kilka artykułów mnie przekonały skutecznie, zobaczymy co i jak osobiście wzięłam bezglutenowe Berry i Wanilię plus te 15 smaków na spróbowanie. Zastanawiam się na ile mi starczą dwa opakowania haha… i liczę na efekty schudnięcia.
Ktoś tam dał znać o mleku migdałowym… próbował ktoś? Lub z kokosowym?