Dlaczego huel nie wysyła numeru przesyłki ups? Nie moge sobie nawet podejrzeć gdzie ona się znajduje. To jest naprawde kiepskie po za tym od rana do późnego popołudnia jestem w pracy więc tym bardziej bym chciał ją np przekierować do sklepu spożywczego obok. Paczka została wysłana 8 grudnia dzisiaj mamy 13 i dalej nawet nie wiem czy została wysłana i gdzie jest itd. W ogóle jeszcze gorsze jest to że wysyłam zapytanie na mail i nie dostaje nawet odpowiedzi. Pod tym względem Huel kuleje jak pies bez dwóch nóg
Ja mam z tym numerem UPS zawsze absurdalny problem, bo też go nie widzę na komputerze stacjonarnym (urwana wiadomość), a na komórce już tak. Używam gmaila.
W końcu i gmaila na komputerze stacjonarnym zmusiłam do wyświetlenia numeru poprzez opcję “pokaż oryginał”, ale w tym trybie ciężko się szuka (widać kodowanie strony i całość jest słabo czytelna), więc szukam po słowie kluczowym “ups”.
Czy to może rozwiązuje Twój problem?
Już nie wysyłają UPS-em tylko DHL-em, który powiadamia jak im się zachce - sprawdź ostatnie posty w tym wątku: Polscy Hueligani, łączcie się!
A czemu Huel nie raczy już w ogóle informować o wysyłce jak robił to wcześnie, to nie mam pojęcia. 8 grudnia na pewno nic nie wysłali, bo to niedziela. Ja zamawiałem w nocy z niedzieli na poniedziałek (9 grudnia) i część zamówienia została wysłana w środę, a reszta nie wiem kiedy.
@Aislin no właśnie o to chodzi, że już w ogóle nie wysyłają informacji o wysyłce zamówienia, a DHL leci w kulki.
A, to sorry, w temacie było “UPS problem”, więc myślałam, że to nadal wysyłka UPSem.