Zamówienie z 30 lipca

Do dziś nie otrzymałem zamówienia z 30 lipca po mimo że na stronie jest informacja o wysyłce w 1 dzień roboczy.(zamówienie zostało przyjęte przez Huel przed południem 30 lipca ) brak konkretnych odpowiedzi na e-mail, tylko info od bota. Żadnego wyjaśnienia, jak dostaliście kasę to teraz mogę czekać. Macie bardzo dobry produkt ale jak na razie nie mogę polecić go nikomu ze względu na brak obsługi klienta

Odpowiedziałem Ci w wiadomości prywatnej. Niestety na forum nie ma osób mówiących po polsku, więc starałem się pomóc najlepiej, jak potrafiłem.

Dziękuję.

robertbieszcz@gmail.com Problem dotyczy zamówienia #529288-PL z dnia 30 lipca 2026 roku, do dnia dzisiejszege nie otrymałem zamówienia za które została pobrana przez Waszą firmę zapłata. Zapytanie o zamówienie wysłałem na adres pl@help.huel.com i nie dostałem żadnej konkretnej odpowiedzi poza grzecznościową informacją od Huel Digital Support Assistant. Zero konkretów co do terminu wysyłki. Jest mi bardzo przykro to pisać ale poczułem się oszukany przez Waszą firmę. Ja z mojej strony zapłaciłem za produkty, Wy na dzień dzisiejszy nie poczuwacie się do wysyłki zamówienia. Takie jest moje odczucie w tej chwili co nie pozwala mi na polecanie Waszych produktów i myślę że takie traktowanie klienta jest nie akceptowalne i nie rokuje dobrze na dalszą wspólpracę. Macie świetne produkty i z wielkim żalem jestem przez Waszą firmę zmuszony do szukania innej firmy która dostarczy mi produkt w terminie i bez zbędnych nerwów z mojej strony. Spróbójcie mnie przekonać do pozostania z Wami.

Pozdrawiam

Robert Bieszcz

Przekazałem już tę sprawę naszemu zespołowi ds. obsługi klienta (CX). Ktoś skontaktuje się z Tobą najszybciej jak to możliwe.

Dziękuję.